Ilmeini Lasarov Elonkierron tiedeviestijäksi

Elonkierron tiimiin on kesän kynnyksellä saatu vahvistusta! Ilmeini Lasarov (MMM) aloitti Elonkierron tiedeviestijän tehtävässä toukokuun alussa. Pohjois-Karjalasta Jokioisille tullut Lasarov kiinnostui Elonkierron uniikista toimintaympäristöstä sekä monipuolisesta työnkuvasta kestävämmän ruokatuotannon viestinviejänä.

– Tieto tämänhetkisistä ja tulevaisuuden ruoantuotantokeinoista tulee olla helposti ymmärrettävässä muodossa ja saatavilla kaikille. Tiedeviestijänä pääsen myötävaikuttamaan osaltani siihen, että uudetkin vierailijat löytävät Elonkiertoon, ja toisaalta siihen, mitä heille ydinviestistämme jää mieleen.

Lasarovin työtehtäviin kuuluu tiedeviestinnän kokonaisvaltainen kehittäminen ja Elonkierron elämästä ja maatalouteen liittyvästä tutkimuksesta viestiminen eri kanavia hyödyntäen.

– Viestinnän visuaalisen puolen kehittäminen kiinnostaa itseäni kovasti, joten pyrin siihen, että Elonkierto tulee vastedes näkymään, ja miksei kuulumaankin entistäkin vahvemmin, Lasarov kertoo.

Elonkierron viestintään liittyvissä asioissa Ilmeini Lasarov on tavoitettavissa sähköpostitse ilmeini.lasarov@elonkierto.fi.