Varaa toripaikka Elonkierron Elonkorjuutorille 6.9.!

Elonkierrossa järjestetään sunnuntaina 6.9.2020 klo 12-17 Elonkorjuutori.

Onko sinulla sadonkorjuuseen sopivaa kaupattavaa? Kasvatatko vihanneksia tai marjoja, leivotko leipää tai leivonnaisia, valmistatko hilloja tai mehuja, ompeletko tai kudotko erilaisia tuotteita tai valmistatko
käsityönä tuotteina muista materiaaleista, kasvatatko jaettuja perennoja tai syysistutuksiin monivuotisten kasvien taimia, valmistatko eläintuotteita ravinnoksi tai muuhun käyttöön, tai löytyykö sinulta jotain muuta aiheeseen liittyvää myytävää tai esiteltävää asiaa ja tuotetta? Mikäli koet toimintasi soveltuvan Elonkorjuutorille, niin olethan meihin yhteydessä ja varaat paikkasi syyskuiselle torille!

Tori on avoinna klo 12-17. Toripaikan hinta on 10 € (ei sisällä sähköä tai telttaa).
Torin järjestäminen edellyttää, että saamme tarvittavan määrän ilmoittautuneita myyjiä, joten varaathan paikkasi 10.8.2020 mennessä miia.kuhanen@elonkierto.fi tai p. 0505474729.

Elonkierto on maatalouden esittelypuistona mitä idyllisin paikka järjestää Elonkorjuutori. Alue on niin paikallisille ihmisille kuin monille ohikulkijoillekin tuttu vierailukohde. Näin poikkeusolojen aikaan laaja alueemme mahdollistaa myös turvallisen ympäristön niin torikauppiaille kuin asiakkaille.