Maaseutu- ja kotieläinpuisto

Ainutlaatuinen elonkierto

Elonkierto on Kanta-Hämeessä Jokioisilla sijaitseva kaikille avoin ja maksuton luonnonvarojen tutkimuksen esittelypuisto. Elonkierrossa voi oppia, miten ihminen ja luonto toimivat yhdessä ja miten tutkimus siirtyy käytäntöön. Kesäisin puistossa laiduntaa lehmiä, hevosia, lampaita, vuohia ja kanoja. Elonkierto on loistava kotimaan matkailukohde monenlaiseen makuun.

Ajankohtaista

Kesätyöt Elonkierrossa

Taas on kesätyöhakujen aika! Lounais-Hämeen 4H-yhdistys hakee 15-17-vuotiaita jokioislaisia nuoria kesätöihin Elonkierron Makasiinikahvilaan. Haku päättyy…

LUE LISÄÄ
Tekijä2024-tapahtuma 30.1.2024

Elonkierto on mukana TEKIJÄ2024-tapahtumassa Forssan Prisma-keskuksessa tiistaina 30.1.2024 klo 10-15! Toivoisimme tapahtumassa yhteydenottoja erityisesti opiskelijoilta…

LUE LISÄÄ
Elonkierron hiihtoladut

Talvesta voi nauttia Elonkierron ja Loimijoen rantapeltojen tasaisilla mutta idyllisillä perinteisen laduilla (1,3km ja 4,2km)….

LUE LISÄÄ
ELONKIERRON YSTÄVÄT RY

yhdistys puiston tukena ja turvana

Elonkierron Ystävät ry hoitaa puistoa täydellä sydämellä. Yhdistys hakee puiston ympärille laajaa toimijajoukkoa, yhteisen kehittämisen tapoja ja jaettua vastuuta. Tavoitteena on luoda pysyvyyttä ja jatkuvuutta Elonkierron toimintaan ja kerätä yhteen niin alueellisia kuin valtakunnallisia toimijoita, joiden avulla toimintaa kehitetään ja pidetään yllä.

Elonkierron Ystävät ry -yhdistys

elonkierto maistuu kesältä

Elonkierrossa voit törmätä monenlaisiin eläimiin, joista suurin osa on maatiaisrotua. Eläimet saapuvat puistoon touko-kesäkuun vaihteessa ja viipyvät syyskuun puolivälin paikkeille.

Tutustu Elonkierron eläimiin

Jokioinen
Luke
Maaseuturahasto
Leader
Lounaplussa
Skip to content